Despre noi | Rohas Translations

World languages, every language is a world…


Despre noi


Oricare ar fi necesitățile tale de traducere, Rohas Translations te poate ajuta. Traducem din și în toate limbile majore din lume, orice combinație de limbi. Suntem o echipă solidă, experimentată și bine informată. La noi vei fi întâmpinat/ă de oameni amabili și gata să te îndrume în orice problemă legată de domeniul traducerilor.

Scopul nostru este acela de a atribui traducătorul potrivit fiecărei solicitări de traducere. De exemplu, avem traducători specializați în domeniul tehnic, juridic, financiar, marketing, precum și în multe alte domenii. Te asigurăm că traducătorul care se ocupă de documentul tău nu doar cunoaște foarte bine limba, dar și înțelege limbajul specializat al documentului.

Toți traducătorii interni sau colaboratori ai Rohas Translations trec printr-un proces de verificare atentă. Astfel, fiecare traducător este absolvent de universitate, are cel puțin 3 ani de experiență în domeniul traducerilor, este acreditat de organizații profesionale și/ sau de organizații guvernamentale.

De-a-lungul anilor ne-am străduit să ne construim și să ne menținem o bună reputație în domeniul traducerilor. Deasemenea, menținem relații de colaborare de lungă durată cu traducătorii noștri, bazate pe încredere reciprocă. Astfel, dacă un client este mulțumit de prestația unui anumit traducător, facem tot posibilul ca proiectele respectivului client să fie atribuite aceluiași traducător pentru a oferi consistență și continuitate proiectelor sale.

Rohas Translations este o agenție de traduceri flexibilă atât din punct de vedere al modului de primire/ predare documente traduse cât și din punct de vedere al costurilor. Astfel, ne poti expedia documentul prin email, fax, poștă sau curier și îți putem întoarce documentul tradus, în format electronic sau exemplar tipărit, la alegerea ta. Tot pentru a veni în sprijinul tău, biroul nostru îți poate facilita și legalizarea notarială a traducerilor tale. Costul serviciilor de traducere și legalizare se poate achita fie în numerar la unul din sediile noastre, fie prin transfer bancar, chiar de la biroul tău, fără a fi nevoie să te deplasezi la noi.